Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Penthouse in Torre de la Horadada, Costa Blanca, Spanje

€167.900

Murcia, Spanje

Gegevens
Woning ID : 5-ps2678
Prijs : €167.900
Bouwjaar : 0
Woning type : Penthouse
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 77 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Gelegen tussen het charmante kustdorpje Torre de La Horadada en het meer toeristische Mil Palmeras is dit de perfecte locatie om het gehele jaar te genieten van alles wat Spanje te bieden heeft. De stranden, baaien, de zuiverheid van het water en de natuur, maken deze plek ideaal om het leven jaar door te genieten. De kust van strekt zich uit over meer dan 4 km, voorzien van lange stranden met fijn wit zand en kleine, intieme baaien. De stranden zijn uitgerust met tal van voorzieningen zoals terrassen, restaurants, speeltuintjes, etc. Zowel het centrum  van Torre de la Horadada als de gezellige straat met restaurantjes en barretjes van Mil Palmeras zijn in een aantal minuten lopen te bereiken. Het haventje met ongeveer 500 ligplaatsen biedt tal van watersport mogelijkheden, een restaurant, bar, zeilschool, etc. In het 2,5 km landinwaarts gelegen Pilar de la Horadada vindt u alle denkbare voorzieningen als, winkels, sportcomplexen, gezondheidscentra etc. De grote steden Cartagena en Murcia bereikt in respectievelijk 25 en 40 minuten autorijden. De dichtstbijzijnde luchthavens bevinden zich in San Javier (15 minuten) en Alicante (45 minuten).

 

Dit penthouse behoort tot een zeer mooi complex voorzien van zwembaden op een paar minuten wandelen van prachtige zandstranden. Het is voorzien van twee slaapkamers en twee badkamers. Naast het ruime terras aan de woonkamer is er ook nog een zeer ruim dakterras. 

Klik hier voor een virtuele tour.

 

 

Residencial Playa Elisa Costa – 118 viviendas from Filmo.es on Vimeo.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Murcia
Plaats : Torre de la Horadada
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Puurspanje
+34 618245967
Puurspanje
Avenida De La Unión, 76
30730 San Javier, Murcia
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.