4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement Nieuwbouw

€195.000

Alicante, Spanje

Basic Details
Listing ID : 1382
Price : €195.000
Year Built : 2017
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 0 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Uniek luxe project (ref 4384) op een zeer gewilde locatie! Nu heeft u nog de eerste keus voor het beste appartement van uw keuze! Dit ruim opgezette complex heeft veel extra’s en zorgt ervoor dat de bewoners straks optimaal kunnen genieten van hun woning in Spanje. U vindt hier fraai aangelegde groene zones, relax plekken en zwembaden. Daarnaast beschikt het complex ook over een binnenzwembad, spa, met sauna en fitness ruimte. Het bestaat uit diverse appartementen en duplex woningen met 2 of 3 slaapkamers. Alle appartementen hebben ruime terrassen (van 24 tot 92 m2!). Er zijn slechts 3 penthouses beschikbaar met als extra een jacuzzi op het terras en/of dakterras, buitendouche, tv aansluiting, terrasvloer met kunstgras en imitatie hout tegels en een buitenkeuken met BBQ . Een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage en berging is optioneel. Bij de penthouses zijn ze bij de prijs inbegrepen. Installatie van airconditioning warm/koud en vloerverwarming in de badkamers is inbegrepen. De locatie is zeer gunstig! In het zuiden van de Costa Blanca, net onder Torrevieja bij La Zenia. Tegenwoordig is La Zenia een zeer populaire plaats. Een paar jaar geleden is hier een nieuw groot winkelcentrum geopend met diverse grote winkelketens, restaurants, bars, een casino etc. Rondom dit winkelcentrum vindt u diverse andere winkels en commerciële centra. Het hele jaar door is het hier een gezellige drukte. Aan de kust vindt u gezellige baaistranden en een lange wandelboulevard. Ongeveer 3 minuten rijden van het winkelcentrum ligt dit nieuwe luxe resort. Oplevering: vanaf najaar 2017. Zeer goede locatie voor wie luxe wil wonen en dichtbij de zee en het vertier wil zitten. Daarnaast liggen er maar liefst 4 golfbanen in de directe omgeving en de luchthaven van Alicante bereikt u in circa 45 minuten.

Features
Swimming Pool
Jacuzzi
Airconditioning
Garden
Roof Deck
Sauna
Address Map
Country : ES
State : Alicante
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Frans Mulder
+31 (0)184 630644
Frans Mulder
Kade 42
3371 EP Hardinxveld-Giessendam
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.