Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Type Bosvilla Luxe - nr. 59

€185.500

Noord-Brabant, Nederland

Gegevens
Woning ID : 96-3199
Prijs : €185.500
Bouwjaar : 1998
Woning type : Vrijstaande recreatiewoning
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Type bouw :
Bebouwde opp. : 100 m²
Perceel opp. : 998 m²
Omschrijving

Op het bestaande en natuurrijke Vakantiepark Herperduin kunt u een schitterende recreatiewoning in het bos aankopen met uitzicht op de natuur én een aantrekkelijk rendement. Echter, kunt u op dit park ook aankopen voor eigen recreatief gebruik. Wij kunnen ons voorstellen dat u op deze locatie zelf wilt genieten van uw welverdiende vrije tijd. Een combinatie van verhuur en eigen gebruik is eveneens een mogelijkheid. Op deze wijze kunt u de woning verhuren in de perioden dat u er zelf geen gebruik van maakt (door Hogenboom Vakantieparken). Zo wordt het bezit van uw tweede woning kostendekkend of zelfs rendabel. Let op: er zijn meerdere woningnummers te koop van dit type. Vraag naar de mogelijkheden. Kenmerken:* Bestaande, bijzondere 6-pers. bio-ecologische woning* Gerealiseerd onder architectuur van Renz Pijnenborgh* Rendementsobject: circa 5,5% netto rendement op jaarbasis* Volop privacy en gelegen op eigen grond* Woonoppervlakte: 100 m² | Perceeloppervlakte: 998 m²* Max. kwaliteit binnenmilieu en zeer energiezuinig* Uniek wandverwarmingssysteem (gezonde verwarming)* Extra’s: zonnecollectoren, vloerverwarming en mechanische afzuiging* Woonkamer met eet- en zithoek en sfeerhaard (op verschillende woonlagen)* Open keuken met o.a. combimagnetron en vaatwasser* Drie slaapkamers met wastafel (waarvan 2 in het souterrain)* Badkamer met ligbad, wastafel en douche (in het souterrain)* Separaat toilet (in het souterrain)* Media/speelruimte met flatscreen tv (in het souterrain)* Compleet ingericht, aangeboden inclusief inventaris* Eigen parkeergelegenheid + berging/eigenarenruimte

Adres
Land : Nederland
Provincie : Noord-Brabant
Plaats : Herpen
Postcode : 5373 KL
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Vakantie Makelaar
0031 88 184 5555
Vakantie Makelaar
Molenlaan 51
1422 XN Uithoorn
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.