Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

cld-1771nb

€139.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-715732
Prijs : €139.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Geschakelde woning
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 70 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Dit project wordt gerealiseerd in een urbanisatie nabij Santa Pola. Alle dagelijkse voorzieningen zijn gelegen in de directe omgeving, alle overige voorzieningen zijn gemakkelijk te bereiken met de auto. Alle woningen beschikken over twee woonlagen, een tuinterras en een priv? zwembad. De indeling van de woonlagen kunt u kiezen aan de hand van een aantal standaard modellen, wij verwijzen u graag naar de afbeeldingen. De genoemde prijs is een vanaf prijs, de bouwtijd bedraagt 18 maanden vanaf het ondertekenen van het contract. Voor meer informatie over dit concept kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Santa Pola
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.