Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

xpg11144

€143.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-716200
Prijs : €143.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 86 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Traditionele villa te koop in Alcalali met uitzicht over de bergen en vallei. Het huis is zuid gericht en gebouwd op 1 niveau. Via een overdekt terras heeft men toegang tot de woning die bestaat uit een hal, wooneetkamer met open haard en open keuken, twee slaapkamers en twee badkamers (hoofdslaapkamer met badkamer en suite). In de onderbouw is ruimte voor uitbreiding en op het grondstuk kan gemakkelijk een zwembad gebouwd worden.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Jalon Vallei
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.