9 - 11 Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Vakantiewoning in La Marina - Costa Blanca

€198.900

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 1415
Prijs : €198.900
Bouwjaar : 2016
Woning type : Vrijstaande vakantiewoning
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 90 m²
Perceel opp. : 203 m²
Omschrijving

In de urbanisatie La Marina wordt binnenkort begonnen aan de bouw van deze vrijstaande villa´s. De woningen met 2 slaapkamers zijn niet voorzien van een dakterras, echter wordt deze optie wel geboden als een extra, in combinatie met een opslagruimte en een stenen externe trap, voor een bedrag van €15.000,-. Op de privé percelen is voldoende ruimte om een zwembad aan te laten leggen. De bouwer biedt een zwembad van 2,5 x 6 meter voor een bedrag van €11.500,-. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kenmerken
Tuin
Dakterras
Parkeerplaats : 1
Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : La Marina
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.