4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Vrijstaande vakantiewoning Nieuwbouw

€495.000

Alicante, Spanje

Basic Details
Listing ID : 1443
Price : €495.000
Year Built : 0
Property Type : Detached
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Village / City
Square Footage : 140 m²
Lot Area : 1,000 m²
Property Description

Villa Fenix is ontworpen om gebouwd te worden op een exclusief perceel van 1000m2 op een uitstekende plek in de urbanisatie Villes del Vent, op slechts 8 minuten rijden van het strand, de stad en de winkelgebieden van de badplaats Javea, Alicante.

De villa kent één verdieping en heeft een erg praktische indeling met 2 slaapkamers, een ruime living met directe toegang tot de volledig uitgeruste keuken. Het huis een een groot terras met fantastisch uitzicht en een prachtig zwembad, wat de ideale plek creëert om te ontspannen.

Het huis is gebouwd naar de hoogste kwaliteitsstandaarden, waarbij enkel de beste materialen gebruikt worden. Daarnaast is er airconditioning en verwarming aanwezig, evenals inbouwkasten en dubbele beglazing om comfort te garanderen.

Omringd door een prachtig aangelegde tuin geniet u van panoramisch zich op de vallei, de Montgo en de zee.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Parking
Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Javea
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Vossen Casas
+31 6 22417405
Vossen Casas
Schuttevaerweg 98
3044Bb Rotterdam
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.