28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Module 2.0 in Lunteren - TopParken

€164.948

Gelderland, Nederland

Gegevens
Woning ID : 5257
Prijs : €164.948
Bouwjaar : 2017
Woning type : Vrijstaande vakantiewoning
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Bos / natuur
Bebouwde opp. : 0 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

De Module 2.0 is een prachtig 5-persoons vakantiehuis op Landgoed de Scheleberg, gelegen op een zeer ruime kavel aan een mooie vijver. De aankoop van een vakantiehuis op Landgoed de Scheleberg is, mede dankzij de unieke ligging van het park en de vele faciliteiten zeer interessant voor eigen gebruik. De Module 2.0 is beschikbaar voor € 164.948,- incl. BTW, eigen grond, airconditioning en tuinaanleg.

Kenmerken
Zwembad
Airconditioning
Tuin
Parkeerplaats
Adres
Land : Nederland
Provincie : Gelderland
Plaats : Lunteren
Postcode : 6741 KP
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
TopParken
088 500 2444
TopParken
Immenweg 15
6741 KP Lunteren
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.