28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Koningsgloed in Berkhout - TopParken

€149.500

Noord-Holland, Nederland

Gegevens
Woning ID : 5284
Prijs : €149.500
Bouwjaar : 0
Woning type : Vrijstaande vakantiewoning
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Type bouw : Bestaande bouw
Locatie: : Aan een meer
Bebouwde opp. : 0 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

De Koningsgloed is een prachtig 4-persoons vakantiehuis op Park Westerkogge, gelegen op een ruime kavel met aangelegde tuin. De aankoop van een vakantiehuis op Park Westerkogge is, mede dankzij de unieke ligging van het park en de vele faciliteiten zeer interessant voor eigen gebruik. De Koningsgloed is beschikbaar voor € 149.500,- incl. BTW, eigen kavel en tuinaanleg.

Kenmerken
Zwembad
Tuin
Parkeerplaats : 1
Adres
Land : Nederland
Provincie : Noord-Holland
Plaats : Berkhout
Postcode : 1647 LE
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
TopParken
088 500 2444
TopParken
Immenweg 15
6741 KP Lunteren
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.