Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

cld-1852nbb

€149.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-716272
Prijs : €149.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 98 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

In de buurt van de beste stranden van Benidorm en met het mooie uitzicht van de bergen wordt deze nieuwe woonwijk aan de Costa Blanca met 76 bungalows gebouwd! Alle woningen hebben een ruime lichte woonkamer en moderne keuken, veranda, terrassen, parkeergelegenheid en uitzicht op de Middellandse Zee. Uitstekende kwaliteiten en afwerkingen: er is vloerverwarming in alle badkamers, pre-installatie van airconditioning, automatische rolluiken, volledig alarm, hydromassage bad. Tevens is er een grote gemeenschappelijke ruimte met prachtig zwembad. De woningen zijn met solarium of op de begane grond met tuin. Ze hebben allemaal 2 slaapkamers, 2 badkamers of de keus voor 3 slaapkamers, 2 badkamers. Beschikbaar vanaf ? 149.000,- Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Benidorm
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.