4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement Bestaande bouw

€160.000

Florida, Verenigde Staten

Basic Details
Listing ID : 5365
Price : €160.000
Year Built : 1963
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 1
Listing Type : Resale
Location: : Village / City
Square Footage : 65 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Gelegen in de populaire omgeving van Orlando, ligt Metropolitan aan Lake Eola. Het betreft een 6 verdiepingen tellend gebouw met slechts 128 eenheden. Het gebouw biedt diverse eenheden van 1 tot 3 slaapkamers en 1 tot 2 badkamers. Veel appartementen zijn opgewaardeerd met moderne afwerkingen, met inbegrip van hardhouten vloeren, roestvrijstalen keukenapparatuur en granieten werkblad. Bewoners kunnen genieten van geweldige voorzieningen, waaronder beveiligde toegangsgarage, zwembad, zonneterras, zwembad, douches, bubbelbad en fitnessruimte. Het gebouw ligt op steenworp afstand van Lake Eola Park, restaurants, winkels, openbaar vervoer en dichtbij attracties in de omgeving. Gelegen in het hart van het centrum van Orlando, biedt Metropolitan aan het Eola-meer betaalbare woningen en gemak.

Features
Swimming Pool
Balcony
Parking
Address Map
Country : US
State : FL
County : orlando
Zipcode : 32801
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Happy in Florida / Downtown Brokers
085-8880738
Happy in Florida / Downtown Brokers
618 East South Street, Suite 500
32801 Orlando
Verenigde Staten
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.