4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement Bestaande bouw

€265.000

Florida, Verenigde Staten

Basic Details
Listing ID : 5366
Price : €265.000
Year Built : 2007
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : Resale
Location: : Village / City
Square Footage : 70 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Vue bij Lake Eola is een luxe hoge toren in Downtown Orlando. Het heeft een prachtig uitzicht op het meer van Eola en de omliggende stad. De appartementen hebben inloopkasten, een eigen balkon, een moderne keuken met roestvrijstalen apparatuur en granieten werkbladen, loftstijl met een gewelfde plafonds, was- en droog gelegenheid. Vue bij Eola’s voorzieningen zijn onder andere zwembad in het resort, tennis en basketbalvelden, hondenpark, conciërge en meer. Vue aan het meer Eola ligt in het hart van het stadscentrum van Orlando.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Balcony
Address Map
Country : US
State : FL
County : orlando
Zipcode : 32801
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Happy in Florida / Downtown Brokers
085-8880738
Happy in Florida / Downtown Brokers
618 East South Street, Suite 500
32801 Orlando
Verenigde Staten
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.