4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement Bestaande bouw

€270.000

Florida, Verenigde Staten

Basic Details
Listing ID : 5367
Price : €270.000
Year Built : 1985
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : Resale
Location: : Village / City
Square Footage : 120 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

530 East Central is een complex met uitzicht op het prachtige Eola Park. 530 East Central, gebouwd in 1985, is een van de eerste hoge appartemententorens in het centrum van Orlando. Gelegen op Central Avenue in het midden van Thorton Park, biedt het complex een ​​centrale locatie in de buurt van luxe eetgelegenheden en spannend entertainment. Eenheden op 530 East Central variëren van 110 tot 150 vierkante meter woonoppervlak. Het gebouw biedt tal van voorzieningen zoals een state-of-the-art fitnesscentrum, een verwarmd zwembad, een spa en nog veel meer. De kamers van het East East 530 hebben elk een grote eigen balkon met uitzicht op het meer en de skyline. De open eenheden hebben aanzienlijke upgrades naar moderne keukenapparatuur en afwerking. Ervaar 530 East Central, dicht bij de opwinding en attracties van Downtown Orlando.

Features
Swimming Pool
Jacuzzi
Balcony
Address Map
Country : US
State : FL
County : orlando
Zipcode : 32801
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Happy in Florida / Downtown Brokers
085-8880738
Happy in Florida / Downtown Brokers
618 East South Street, Suite 500
32801 Orlando
Verenigde Staten
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.