4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Apartment Bestaande bouw

€760.000

Florida, Verenigde Staten

Basic Details
Listing ID : 5368
Price : €760.000
Year Built : 2005
Property Type : Apartment
Bedrooms : 3
Bathrooms : 3
Listing Type : Resale
Location: : Village / City
Square Footage : 230 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Sanctuary is een luxe appartemententoren in zonnige Orlando, FL. Dit gebouw staat bekend om zijn extreem ruime appartementen, die zich uitstrekken van 130 tot 230 vierkante meter. Dit met een tot drie slaapkamers. De appartementen beschikken over high-end afwerkingen zoals Europese kasten, granieten werkbladen, houten vloeren, roestvrijstalen keukenapparatuur, gewelfde plafonds en panoramisch uitzicht op het centrum van Orlando en het meer van Eola. Bewoners genieten van een 650 vierkante meter grote lobby, high-speed liften, 24-uurs beveiliging, prive parkeerplaats en conciërgeservices. Sanctuary beschikt op de 7e verdieping over een zonnedeck, met een zwembad met bubbelbad en prachtig uitzicht op de skyline van Orlando. Tevens aanwezig een media kamer, en een state-of-the-art fitness- en yoga-centrum met stoomcabines . In het pand zijn er ook drie goede restaurants en twee evenementenzalen. Sanctuary ligt dicht bij geweldige winkels, goede restaurants, lokale entertainment, bruisend nachtleven, Thornton Park, Lake Eola en de wereldberoemde attracties van de metropolitaanse stad Orlando.

Features
Swimming Pool
Balcony
Address Map
Country : US
State : FL
County : orlando
Zipcode : 32801
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Happy in Florida / Downtown Brokers
085-8880738
Happy in Florida / Downtown Brokers
618 East South Street, Suite 500
32801 Orlando
Verenigde Staten
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.