4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Vrijstaande vakantiewoning Bestaande bouw

€385.000

Vas, Hongarije

Basic Details
Listing ID : 5395
Price : €385.000
Year Built : 1925
Property Type : Detached
Bedrooms : 5
Bathrooms : 5
Listing Type : Resale
Location: : Rural
Square Footage : 0 m²
Lot Area : 10,000 m²
Property Description

Dit is een kasteeltje met op een grondstuk van 10.000 M² nóg twee gastenverblijven, een kapel, een zwembad en een grote natuurstenen schuur. Deze idillysche ”jugendstil-kuria” ligt tegen een heuvel in een klein dorp met slechts 200 inwoners. De omgeving kenmerkt zich door wijngaarden, velden en uitgestrekte bossen.nVeel mogelijkheden voor wandelen en paardrijden.n

Address Map
Country : Hungary
State : Vas
County : KISSOMLYÓ
Visit us at the following exhibitions:
Joannes Peters
+31 (0) 630 392 264
Joannes Peters
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.