4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement Nieuwbouw

€189.000

Alicante, Spanje

Basic Details
Listing ID : 5432
Price : €189.000
Year Built : 2017
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Nature
Square Footage : 67 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Appartementen (ref 4387/4388) op een prachtige locatie! Dat kan haast niet beter. Alle appartementen hebben een blijvend uitzicht; kijkend over een groen gebied naar de zee. Het project wordt gebouwd op een heuvel, een flauwe helling, die ervoor zorgt dat u overal overheen kijkt. Het uitzicht zal blijvend zijn want er kan niets meer voor gebouwd worden. Afgelegen is het zeker niet, u loopt naar het winkelcentrum met diverse winkels, restaurants en terrasjes en het ligt slechts een paar autominuten van zee. Een klein complex, slechts 16 appartementen met 2 en 3 slaapkamers. Appartement met 3 slaapkamers (ref. nr. 4388) Beide hebben terras grenzend aan de woonkamer, die voorzien is van een grote schuifpui. Zo geniet u optimaal van het prachtige uitzicht. Qua ligging heeft u nu nog keuze uit appartementen op de begane grond met terrassen van rond de 50 m2, of op de 1e verdieping met een terras van rond de 15 m2. De appartementen worden gebouwd in een moderne stijl, maar niet zo strak als je vaak ziet tegenwoordig. Het is een leuk ontwerp en de afwerking is zeker modern, van prima kwaliteit, eigentijds te noemen en helemaal van deze tijd, o.a. door de grote raampartijen en de ruime terrassen. Optioneel is een plaats in de ondergrondse parkeergarage, die u koopt samen met een berging voor rond de € 5.000,- (heel handig voor uw fietsen!) Het gebouw is speels ontworpen, met oog voor privacy. De appartementen liggen een beetje schuin t.o.v. elkaar, naar achteren en naar boven, waardoor er weinig direct contact is tussen de terrassen van naast of boven gelegen appartementen. In het complex vindt u een gemeenschappelijk tuin met zwembad en jacuzzi. Er zijn een aantal extra’s al in de prijs verwerkt: zo is er een compleet geïnstalleerde airco installatie (warm en koud), vloerverwarming in de badkamers en zijn ook de spiegels in de badkamer al geïnstalleerd bij de oplevering. Appartementen op zo’n locatie, met blijvend uitzicht en voor een aantrekkelijke prijs, die zijn er niet veel. Wilt u snel gaan kijken, neem dan contact met ons op. U heeft dan nog keuze!

Features
Swimming Pool
Jacuzzi
Airconditioning
Garden
Address Map
Country : ES
State : Alicante
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Frans Mulder
+31 (0)184 630644
Frans Mulder
Kade 42
3371 EP Hardinxveld-Giessendam
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.