28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Appartement Nieuwbouw

€485.000

Malaga, Spanje

Gegevens
Woning ID : 5450
Prijs : €485.000
Bouwjaar : 2018
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 118 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

The Edge is een bijzonder nieuwbouwproject met 68 appartementen & penthouses en 3 magnifieke villa´s op een zéér bijzondere locatie: direct aan het strand van Estepona aan de Costa del Sol! nnHer resort is van alle luxe voorzien zoals zwembaden, grote tuinen, fitnessruimtes etc. nnPrijzen voor appartementen met 2 slaapkamers starten vanaf 485.000 euro. Vraag bij ons de verkoopbrochure aan!nCode: DP-41-4000-SD

Kenmerken
Zwembad
Airconditioning
Tuin
Parkeerplaats : 2
Sauna
Garage
Adres
Land : ES
Provincie : Malaga
Plaats : Estepona
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Spaanse Droomhuizen
0034 963218834
Spaanse Droomhuizen
Valencia
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.