4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Villa

$6,195,000

Florida, Verenigde Staten

Basic Details
Listing ID : 5489
Price : $6,195,000
Year Built : 2008
Property Type : Villa
Bedrooms : 11
Bathrooms : 7
Listing Type :
Location: : Lake
Square Footage : 1,142 m²
Lot Area : 2,730 m²
Property Description

Geniet van het mooiste leven in dit prachtige Franse kasteel, op een uitstekende locatie met uitzicht op het prachtige lake Bessie in de gerenommeerde Isleworth Golf & Country Club. Elegante afwerkingen van hout, graniet en marmer zetten de toon voor dit drie verdiepingen tellende huis. Dit huis heeft meer dan 1142 vierkante meter woonoppervlakte. Het hoofdniveau heeft een mooie foyer met grote trap en opent naar de formele woonkamer met versierde plafonds, een open haard en een adembenemend uitzicht op het water. De ruime keuken is voorzien van een warme mix van hout en graniet, apparatuur van Miele en Wolf. De keuken geeft uitzicht op een grote familiekamer met ingebouwde mediacentrum en toegang tot het balkon. Zeven slaapkamers – waaronder twee goed ingerichte master suites compleet met individuele (inloop)kasten en eigen badkamer. De hoofd master suite beschikt ook over een twee verdiepingen tellende inloopkast die naar de eerste verdieping leidt. Daarnaast is er een home theater, speelkamer en kaartruimte. De omheinde terreinen maken optimaal gebruik van de omgeving met een openlucht zwembad en spa, ruime zonnedek om in de zon te loungen. Verdere hoogtepunten zijn onder meer een garage voor zeven auto’s met airconditioning, boot-dock, lift en een wijnkelder.

Features
Swimming Pool
Jacuzzi
Airconditioning
Garden
Balcony
Fireplace
Patio
Roof Deck
Parking : 6
Garage
Address Map
Country : US
State : FL
County : Orlando
Zipcode : 34786
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Happy in Florida / Downtown Brokers
085-8880738
Happy in Florida / Downtown Brokers
618 East South Street, Suite 500
32801 Orlando
Verenigde Staten
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.