Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Schitterend 3 slaapkamer Villa in de buurt van Galé Beach

€430.000

Faro, Portugal

Gegevens
Woning ID : 5530
Prijs : €430.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw : Bestaande bouw
Locatie: : Dorp / Stad
Bebouwde opp. : 207 m²
Perceel opp. : 472 m²
Omschrijving

Deze fantastische villa gelegen is in het centrale gedeelte van Sesmarias, slechts 2 minuten rijden naar het beroemde strand van Galé, 10 minuten rijden naar een van de grootste winkelcentra in de Algarve, en 35 minuten naar de luchthaven van Faro. Het bestaat uit 3 slaapkamers, een wezen en-suite, met een omvangrijke open-plan woon-/ eetkamer kamer ruimte met open haard, en air-con eenheden gevonden in elke kamer, het huis is ook uitgerust met zonnepanelen voor het verwarmen van het water. Dit is het perfecte huis als je de gelegenheid wilde te huur het uit, of veranderen in een ideale familie of vakantiehuis. De simulatie van de hypotheek: Aankoopprijs: 430 000€ Borg: 86 000€ (20%) – 129 000€ (30%) Rente: 1,75% Termijn: 30 jaar Maandelijkse betalingen: 1228.92-1075.30€ * Hypotheek termijn kwalificaties kunnen variëren, contacteer ons om uw opties te ontdekken. n

Kenmerken
Zwembad
Airconditioning
Tuin
Balkon
Openhaard
Patio
Parkeerplaats
Adres
Land : Portugal
Provincie : Faro
Plaats : Albufeira
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Ideal Homes Portugal
+351 289 513 434
Ideal Homes Portugal
Urb Vila Sol, Alto do Semino, Lojas 1,2 & 3
8125-307 Quarteira
Portugal
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.