Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Unieke recreatiewoningen in Bospark de Bikkels

€140.000

Noord Brabant, Nederland

Gegevens
Woning ID : 5634
Prijs : €140.000
Bouwjaar : 1996
Woning type : Geschakelde vakantiewoning
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Type bouw : Bestaande bouw
Locatie: : Bos / natuur
Bebouwde opp. : 60 m²
Perceel opp. : 275 m²
Omschrijving

Bospark De Bikkels. Unieke recreatiewoningen met een gegarandeerd netto rendement van circa 8,2%. Dop Makelaars mag u nu exclusief 4 recreatiewoningen (beschikbaar in 2 pakketten van 2 woningen) te koop aanbieden, gelegen in het mooie bospark De Bikkels. Bent u op zoek naar een solide investering? Deze veelzijdige vakantiewoningen bieden een gegarandeerde netto huuropbrengst van 11.575 euro per 2 woningen per jaar! De woningen worden verkocht met een gegarandeerd netto rendement van 8,2%. Deze garantieperiode loopt tot en met eind maart 2020. Daarnaast hoeft er geen btw over de huuropbrengsten te worden afgedragen waardoor de jaarlijkse huuropbrengst van 11.575 euro netto aan u zal worden uitgekeerd. De exploitatie en de verhuur van deze prachtige recreatiewoningen wordt op professionele wijze door Roompot verzorgd. De woningen van Bospark De Bikkels liggen midden in het bos, verscholen in het beroemde natuurgebied De Peel. Deze prachtige omgeving nodigt uit voor lange wandelingen, fietstochten of picknicks. Daarnaast kunnen in de weekenden en schoolvakanties jong en oud gratis deelnemen aan de sport en animatie activiteiten. Het park is kleinschalig opgezet en autovrij waardoor Bospark De Bikkels staat voor rust, ruimte en natuur! Indeling van de woning: De entree met toegang tot alle vertrekken: apart toilet; 2 slaapkamers voorzien van 2 persoonsbedden, badkamer voorzien van bad, aparte douche en wastafel en de woonkamer met open keuken. Deze gezellige woonkamer heeft een ruime zithoek met open haard en openslaande deuren naar het terras op het zuiden. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Deze 4-persoons geschakelde woningen zijn allen voorzien van een ruime berging voor de fietsen en hebben een vloeroppervlakte van circa 60m² per stuk. De woningen zijn gebouwd in 1996 en hebben een kavel eigen grond tot wel 275m². De woningen verkeren in zeer goede staat. Het gebruik van hoogwaardige, kwalitatieve materialen geven deze woningen een warme en gezellige uitstraling. Neem contact op met ons kantoor voor het plannen van een vrijblijvende bezichtiging of als u extra informatie over deze unieke woningen wenst te ontvangen. Wij bezichtigen 7 dagen per week op afspraak. Koopsom voor 2 woningen 140.000,- euro k.k. inclusief inventaris en een netto rendement van 10.920 euro exclusief 6% BTW per jaar. Indien er sprake is van een Kleine Ondernemers Regeling komt dit uit 11.575 euro opbrengst per blok per jaar.

Kenmerken
Tuin
Openhaard
Patio
Parkeerplaats : 6
Gemeubileerd : Gedeeltelijk gemeubileerd
Adres
Land : Nederland
Provincie : Noord Brabant
Plaats : Vlierden
Postcode : 5756 PK Vlierden
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Dop Makelaars
+31 (0)320 264 175
Dop Makelaars
Parlaan 2
8241 BG Lelystad
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.