26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Vrijstaande recreatiewoning Nieuwbouw

€169.500

Zuid-Nederland, Nederland

Gegevens
Woning ID : 5646
Prijs : €169.500
Bouwjaar : 2017
Woning type : Vrijstaande recreatiewoning
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 0 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Een zeer luxueuze en tegelijkertijd eigentijdse uitstraling, dat kenmerkt de Pavillon L dankzij de vele grote ramen. Deze woningen zijn energievriendelijk en uiterst duurzaam gebouwd. Deze uitvoering van de Pavillon heeft een ruime woonkamer met grote schuifpuien die toegang geven tot het ruime terras. Dit type heeft drie slaapkamers, een badkamer en een aparte toiletruimte. Elk van deze ruimtes is luxueus ingericht.

Adres
Land : NL
Provincie : Zuid-Nederland
Plaats : hellevoetsluis
Postcode : 3221LV
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Europarcs
+31(0)088 070 8000
Europarcs
Malkenschoten 88A
7333 NN Apeldoorn
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.