4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Vrijstaande recreatiewoning Nieuwbouw

€169.500

Zuid-Nederland, Nederland

Basic Details
Listing ID : 5646
Price : €169.500
Year Built : 2017
Property Type : Vrijstaande recreatiewoning
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 0 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Een zeer luxueuze en tegelijkertijd eigentijdse uitstraling, dat kenmerkt de Pavillon L dankzij de vele grote ramen. Deze woningen zijn energievriendelijk en uiterst duurzaam gebouwd. Deze uitvoering van de Pavillon heeft een ruime woonkamer met grote schuifpuien die toegang geven tot het ruime terras. Dit type heeft drie slaapkamers, een badkamer en een aparte toiletruimte. Elk van deze ruimtes is luxueus ingericht.

Address Map
Country : NL
State : South Holland
County : hellevoetsluis
Zipcode : 3221LV
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Europarcs
+31(0)088 070 8000
Europarcs
Malkenschoten 88A
7333 NN Apeldoorn
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.