28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Vrijstaande recreatiewoning Nieuwbouw

€112.500

Zuid-Nederland, Nederland

Gegevens
Woning ID : 5702
Prijs : €112.500
Bouwjaar : 2017
Woning type : Vrijstaande recreatiewoning
Slaapkamers : 3
Badkamers : 0
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 0 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

De Pavillon BEach is een 4-persoons recreatiewoning. De grote raampartijen kenmerken deze recreatiewoning. Daarmee is één van de trekpleisters genoemd van dit type dat zich verder onderscheidt door de grote glazen deuren die een fraaie entree vormen tussen enerzijds het terras en anderzijds de ruime living met halfopen keuken. Deze recreatiewoning heeft verder twee grotere slaapkamers en een nog luxueuzere badkamer douche, toilet en badmeubel.

Kenmerken
Parkeerplaats
Gemeubileerd : Volledig gemeubileerd
Adres
Land : NL
Provincie : Zuid-Nederland
Plaats : Hellevoetsluis
Postcode : 3221LV
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Europarcs
+31(0)088 070 8000
Europarcs
Malkenschoten 88A
7333 NN Apeldoorn
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.