28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Velthorst Gris

€119.500

Zuid-Holland, Nederland

Gegevens
Woning ID : 5703
Prijs : €119.500
Bouwjaar : 2017
Woning type : Vrijstaande recreatiewoning
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 0 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

De Velthorst Gris is een 4-persoons recreatiewoning. Deze Velthorst Gris is bovendien gelegen aan het water en voorzien van een mooie tuin met terras. De Velthorst Gris in het algemeen is ruim, comfortabel en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Deze uitvoering is onderhoudsarm, degelijk geconstrueerd en luxe uitgevoerd. Dit type heeft een gezellige woonkamer, een praktische keuken, twee royaal uitgevoerde slaapkamers en een badkamer met douche.

Adres
Land : Nederland
Provincie : Zuid-Nederland
Plaats : Hellevoetsluis
Postcode : 3221LV
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Europarcs
+31(0)088 070 8000
Europarcs
Malkenschoten 88A
7333 NN Apeldoorn
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.