4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement Nieuwbouw

CHF700,000

Wallis, Zwitserland

  • My Next Home - Zwitserland

Basic Details
Listing ID : 5753
Price : CHF700,000
Year Built : 2017
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Ski
Square Footage : 90 m²
Lot Area : 90 m²
Property Description

LUXE SKI- IN SKI-OUT NIEUWBOUW APPARTEMENTEN OP EEN TOPLOCATIE IN HET ZWITSERSE 4-VALLÉES SKIGEBIED. Nendaz is een typisch Walliser bergdorp gelegen op een zonneterras boven het Rhônedal vlakbij Sion en beidt een fenomenaal uitzicht over het dal en de Berner Alpen. Rond de kleine dorpskern van het oude Walliser dorp met de traditionele woonhuizen, schuren en opslagplaatsen is een modern vakantieoord ontstaan. Nendaz ligt centraal in de 4-Vállees dat met 92 liften en ruim 400 km piste wat voor de skiliefhebbers niets te wensen overlaat. Vanuit het dorp zijn Verbier en Veysonnaz snel over de piste te bereiken.Het dorp is sfeervol met veel restaurants en barretjes in het gemoedelijke centrum. Wil je bijkomen van een dagje skiën of snowboarden? Dan kun je gebruikmaken van het overdekte zwembad of winkelen in het gezellige centrum van Nendaz. In de avond leeft het centrum van Nendaz. Je kunt heerlijk dineren in één van de vele restaurants of een drankje doen in de bruisende bars en discotheken in Nendaz.Nendaz heeft een zeer gevarieerd kinderprogramma en is onderscheiden met het kwaliteitskenmerk ‘Gezinnen welkom’. Kleuteropvang, verhuur van speelgoed, knutselprogramma’s, wandelingen met kinderwagens, speelplaatsen – alles is ingericht op de kleinste gasten. De appartementen liggen op een mooie locatie aan de bosrand en direct op de skipiste met een fenomenaal uitzicht op de imposante bergwereld. De toegangsweg naar de residentie is een privéstraat en u wandelt in een paar minuten naar het gezellige dorpscentrum van Nendaz. Voor het ontwerp is gekozen voor een moderne stijl gecombineerd met een traditionele architectuur. Het geheel zorgt voor een verassende en eigentijdse vormgeving. De residentie heeft in totaal 21 woningen met meerdere slaapkamers en badkamers variërend in vloeroppervlakte van 49 m2 tot 240 m2. Iedere woning beschikt over een terras of een balkon. Tot de centrale voorzieningen behoren een entree, een gym, wellnessarea, skilockers en een parkeergarage in het souterrain. Voor meer informatie over de verschillende type appartementen, bezoek onze website: residencenendaz.com

Features
Balcony
Fireplace
Parking
Furnished
Address Map
Country : Switzerland
State : Wallis
County : Nendaz
Zipcode : Chemin de Prameiraz
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
My Next Home - Zwitersland
+31 252 688 030
My Next Home - Zwitersland
Luzernestraat 19a
2153 GM Nieuw Vennep
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.