28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Dé deal aan de Costa del Sol voor een 2e woning!

€289.000

Malaga, Spanje

Gegevens
Woning ID : 5798
Prijs : €289.000
Bouwjaar : 2018
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 112 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Dit is hét project waar iedereen aan de Costa del Sol momenteel over praat: Higueron West is een schitterende nieuwbouw residentie, rustig gelegen op de groene hellingen van de Costa del Sol met zicht op de kustlijn van Fuengirola. Het bijzondere van deze residentie is dat alles gericht is op een gezondere levensstijl en daar dan ook allerlei voorzieningen voor aanbied op het gebied van wellness en sporten. nnU kunt Higueron West vinden binnen een straal van 10 tot 25 minuten van Fuengirola, Benalmádena, Mijas, Marbella, Málaga en de internationale luchthaven. Uiteraard dichtbij het strand en golfbanen (transport van en naar de residentie) en een breed scala aan andere sport en activiteiten. nnDe eerste fase appartementen, penthouses en villa´s bestaat uit 76 woningen (blokken van 5-7 eenheden) omringd door mooi aangelegde tuinen. In totaal zullen er 800 woningen gerealiseerd worden. De appartementen beschikken over ruime terrassen met zeezicht. Deze nieuwe residentie zal verbonden zijn met de Reserva del Higuerón Resort Sport Club en Nagomi Spa, waar u bij aankoop van een woning levenslang gratis gebruik van mag maken van de sportschool, binnen- en buitenzwembaden etc.,etc.Er zijn ook twee tennis-, volley- en basketbalvelden, plus 12 paddlebanen, sauna en Turks bad. nnU kunt ook terecht voor fysiotherapeuten, masseurs, kappers, schoonheidsbehandelingen, yoga, tai-chi enz. Er zijn diverse bars en restaurants op de residentie, een supermarkt en een eigen strandclub. Kortom: alle voorzieningen zijn getroffen voor een gezond en comfortabel verblijf in uw nieuwe woning aan de Costa del Sol. nnPrijzen starten vanaf 289.000 euro en zijn inclusief parkeergarage en opbergruimte. nVraag bij ons de verkoopbrochure aan en actuele beschikbaarheid. Beter nog: een bezichtiging met onze Nederlandstalige Costa del Sol specialist!nRef: DP-40-04650-SD

Kenmerken
Zwembad
Airconditioning
Balkon
Parkeerplaats : 1
Sauna
Adres
Land : Spanje
Provincie : Malaga
Plaats : Benalmadena
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Spaanse Droomhuizen
0034 963218834
Spaanse Droomhuizen
Valencia
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.