9 - 11 Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Vakantiewoning 8 personen - Strandloper

€176.300

Zuid-Nederland, Nederland

Gegevens
Woning ID : 1560
Prijs : €176.300
Bouwjaar : 0
Woning type : Vrijstaande vakantiewoning
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Landelijk
Bebouwde opp. : 0 m²
Perceel opp. : 362 m²
Omschrijving

Strandloper 8 personen
zuytland buiten, de verborgen parel in de zeeuwse delta, ligt tussen stad (rotterdam) en (zeeuwse en zuidhollandse) strand. de strandloper 8 personen heeft naast de woonkamer en keuken, een slaapkamer met badkamer op de begane grond. De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en een badkamer. De woning heeft standaard een veranda die uitgebreid kan worden tot hoekveranda. de woning is gebruiksklaar bij oplevering dat willen zeggen inclusief keuken, toilet en badkamer. tevens is dan de tuin aangelegd inclusief erfbeplanting.
de woning kan op uw wensen afgestemd worden, mits passend binnen de bouwkundige en constructieve mogelijkheden van de woning en het bestemmingsplan van de gemeente nissewaard.
alle prijzen zijn exclusief btw.
kavelgrootte verschilt per kavel, per woning.

Kenmerken
Tuin
Parkeerplaats : 2
Adres
Land : Nederland
Provincie : Zuid-Nederland
Plaats : Simonshaven
Postcode : 3212 LW
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Zuytland Buiten
+31 181 331 050
Zuytland Buiten
Christiaan Huygensweg 31
3225LD Hellevoetsluis
Nederland
Kamers
  • Slaapkamer
  • Slaapkamer
  • Slaapkamer
  • Slaapkamer
  • Woonkamer
  • Keuken
  • Badkamer
  • Badkamer
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.