Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Luxe villa op plan in Costa Blanca Noord te koop

€1.250.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 203-259-00895P
Prijs : €1.250.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 5
Badkamers : 3
Type bouw :
Bebouwde opp. : 343 m²
Perceel opp. : 1,085 m²
Omschrijving

De nieuwe woning in Moraira te koop beschikt over 5 slaapkamers, 3 badkamers, een open lounge met keuken en eetruimte, een mooi privé zwembad, schitterende aangelegde tuin en BBQ zone met overdekt terras. Er is ook air-conditioning, alarmsysteem, vloerverwarming en parking voor 2 wagens.

De gezellige villa ligt in een mooie residentiële wijk, vlak naast het mediterraanse stadje Moraira. Alle voorzieningen zoals een ruime keuze aan shops, gezellige bars, restaurants en strand bars zijn vlakbij. Dank zij het klimaat vind je er allerlei openlucht sportactiviteiten, vandaar de vele golfterreinen, tennisvelden en wandel- en trekroutes. Denia is een gezellig mediterraanse stadje met heel wat geschiedenis en van waar je de ferry kan nemen naar de Balearen.

Het ligt op minder dan 15 minuten van Calpe en op een uur van Valencia. Alicante International Airport ligt op 1 uur met de auto. Denia 30 minuten en Benidorm 40 minuten.

**Prijs voor deze villa op plan vanaf 1.250.000 euro (Taxen niet inbegrepen).

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Moraira
Postcode : 03724
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Spain SecondHome by Bemont
0034 627 198 023
Spain SecondHome by Bemont
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.