Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Moderne 3 slaapkamer villa te koop in Las Colinas Golf

€465.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 203-317-00006P
Prijs : €465.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Semi detached villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 239 m²
Perceel opp. : 600 m²
Omschrijving

Deze nieuwe half vrijstaande 3 slaapkamer villa te koop in Costa Blanca ligt in het zuiden van de provincie Alicante, Spanje. De villa biedt prachtige uitzicht op de zee, mediterrane tuinen en golfbanen.

Deze woning beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, twee grote terrassen, kelder, grote volledig ingerichte keuken, wasruimte, parkeerplaats voor 2 auto’s en bergruimte. De woning biedt ook video intercom, pre-installatie voor domotica, vloerverwarming en airconditioning. De villa heeft zonnepanelen en een tuin met irrigatiesysteem.

Deze exclusieve urbanisatie ligt op een unieke locatie, omringd door een prachtig natuurlandschap en golfbanen. Het complex biedt 24 uur beveiliging, gemeenschappelijke zwembaden (kinderen en volwassenen), een eigen strand club en toegang tot alle diensten van de golf club.

De urbanisatie ligt dicht bij zandstranden (ongeveer 20 minuten) en bij alle voorzieningen, zoals winkelcentra, jachthavens en culturele plaatsen. De stad Alicante en de luchthaven liggen op slechts één uur rijden. De luchthaven van Murcia is 45 minuten rijden.

**Prijzen voor drie slaapkamer luxe villa’s zijn vanaf 465.000 tot 470.000 euro.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Orihuela
Postcode : 03300
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Spain SecondHome by Bemont
0034 627 198 023
Spain SecondHome by Bemont
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.