4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement Nieuwbouw

€219.000

Alicante, Spanje

  • https://www.youtube.com/watch?v=2jkPCYMtUHg

    La Recoleta

    Properties for SALE in Alicante

Basic Details
Listing ID : 5863
Price : €219.000
Year Built : 0
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 85 m²
Lot Area : 104 m²
Property Description

Appartementen aan het strand Punta Prima, Torrevieja (Alicante). Op 1 uur van de luchthaven van Alicante.nnDeze nieuwe appartementen in La Recoleta liggen in de adembenemende omgeving van Punta Prima, Torrevieja (Alicante). Aan het strand, op slechts enkele meters van de zee en het strand. Er is een lift naar de ondergrondse parking en bergruimtes.nnKoop rechtstreeks van de projectontwikkelaarnnDe mediterrane bouwstijl, de brede lanen naar de zee, de smetteloze tuinen en de goede dienstverlening maken La Recoleta tot de perfecte plek om te ontspannen en het hele jaar door te genieten van het fantastische klimaat.nnDe twee- of drieslaapkamerappartementen hebben een weldoordachte indeling met privéterrassen. Geniet van de prachtige zeezichten, het zwembad en de privétuinen. De unieke penthouses hebben solariums en een ongelofelijk uitzicht.nnDankzij de lokale voorzieningen en de stranden van Torrevieja genieten de appartementen van Taylor Wimpey Spanje van een fantastische locatie en zijn ze één van de beste opties als u een huis wilt kopen aan de Costa Blanca.nnJOINT VENTURE met GRUPO INMOBILIARIO GOMENDIOnnDit nieuwe residentiële project is gebouwd in samenwerking met Grupo Inmobiliario Gomendio.nnIn 1955 is Grupo Inmobiliario Gomendio gestart met de bouw van enkele zeer exclusieve bouwprojecten in Madrid en Torrevieja. Sindsdien heeft de Grupo met succes bijgedragen tot de ontwikkeling en de businessgroei van Spanje.

Features
Airconditioning
Balcony
Parking : 1
Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Torrevieja
Zipcode : 03185
Visit us at the following exhibitions:
  • BE
Taylor Wimpey
+34 971 70 69 72
Taylor Wimpey
Aragon 223
07008 Palma de Mallorca
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.