4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Villa Bestaande bouw

€325.000

Malaga, Spanje

Basic Details
Listing ID : 5885
Price : €325.000
Year Built : 2005
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 1
Listing Type : Resale
Location: : Lake
Square Footage : 147 m²
Lot Area : 4,000 m²
Property Description

Villa met zwembad op een uitzonderlijke locatie. Deze woning heeft een makkelijke toegangsweg en ligt op slechts 15 min. van de kust. De locatie biedt een uitzonderlijk overzicht over het volledige Viñuela meer, de Maroma en de omliggende dorpen.nHet grondstuk is volledig voorzien van een omheining en geautomatiseerde poort. Er zijn 3 slaapkamers en 1 badkamer, living en keuken aanwezig in het huis. Het beschikt ook over twee ruime overdekte terrassen. Eentje aan de voorkant van het huis en eentje aan de achterkant dat over ‘glass curtains’ beschikt die je volledig kan openzetten. De tuin zelf bestaat uit een vlak stuk met gras en terrassen aan het zwembad. De rest van de grond kan nog verder aangelegd worden indien gewenst. Er is verder ook een garage, carport en tuinhuis. Kortom, wie ‘kickt’ op mooi zichten moet zeker eens gaan kijken naar deze locatie!

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Fireplace
Parking
Furnished : Semi Furnished
Garage
Address Map
Country : ES
State : Malaga
Visit us at the following exhibitions:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
Andalucia Vastgoed
0034952534481
Andalucia Vastgoed
Avenida de los Cipreses 16, Urb. Cortijo San Rafael
29788 Frigiliana
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.