4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Moderne nieuwbouw bungalows in Pilar De La Horadada

€149.900

Alicante, Spanje

Basic Details
Listing ID : 5907
Price : €149.900
Year Built : 2020
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Village / City
Square Footage : 74 m²
Lot Area : 90 m²
Property Description

Modern nieuwbouwcomplex van bungalows op de begane grond en op de begane grond in Pilar De La Horadada, afgewerkt volgens een hoge standaard. De bungalows op de begane grond hebben een ruime tuin en de bungalows op de bovenste verdieping bieden een zonnig solarium. Elke bungalow bestaat uit 2 slaapkamers met ingebouwde kasten en 1 of 2 badkamers, een ruime lounge / eetkamer en een volledig ingerichte keuken. De bungalows worden verkocht met alle benodigde extra’s zoals airconditioning, witgoed, een meubelset, decoratiepakket en een privéparkeerplaats. Charmant complex beschikt over 2 gemeenschappelijke zwembaden voor volwassenen en kinderen, een speeltuin en dicht bij de lokale voorzieningen. Prijzen vanaf 149.900 € afhankelijk van model en type. Neem vandaag nog contact op met Inmo Investments voor meer informatie.

https://inmoinvestments.com/nl/eigendom/3277/new-apartments-for-sale-in-pilar-de-la-horadada-spain-4112/

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Balcony
Patio
Roof Deck
Parking
Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : pilar de la horadada
Visit us at the following exhibitions:
  • DE
  • BE
Inmo Investments Real Estate SL
(0034) 966 917 919
Inmo Investments Real Estate SL
Calle Alhambra 18
03189 Orihuela Costa
Spanje
Attachments
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.