26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Prachtige nieuw gebouwde villa's door Villamartin

€274.900

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 5914
Prijs : €274.900
Bouwjaar : 2018
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Golf
Bebouwde opp. : 168 m²
Perceel opp. : 229 m²
Omschrijving

Gewoon verbluffend promotie van nieuw te bouwen vrijstaande villa’s te koop aan uitzonderlijke prijzen. Alle villa’s bieden privépercelen met eigen parkeergelegenheid en ruimte voor een privézwembad. Villa’s beschikken over 3 slaapkamers, 3 badkamers, moderne volledig ingerichte keukens, ruime lounge / eetkamers, terrassen en solaria op het dak. Gemeenschap met zwembad voor volwassenen en kinderen en een parkeerplaats. Elke villa heeft een bouwperiode van 9 maanden. Fantastische locatie in Villamartin op 15 minuten lopen naar het Villamartin Plaza en de golfbaan en alle lokale voorzieningen. Een 5 minuten rijden naar het winkelcentrum La Zenia Boulevard en de plaatselijke stranden aan de Orihuela Costa. Gebouwd volgens een uitzonderlijke standaard met de beste materialen en biedt eerlijk gezegd onverslaanbare prijzen voor de laatst overgebleven villa met 3 slaapkamers voor 274.900 €. Optionele extra’s kunnen worden geregeld, waaronder een privézwembad, een barbecue op het solarium, een LED-pakket en een kelder. Mogelijk een van de beste nieuwbouwpromoties die er zijn. Nieuwe fase nu beschikbaar met percelen van 200m2 + met prijzen vanaf € 285.000. Neem contact op met Inmo Investments voor meer informatie.

Kenmerken
Zwembad
Tuin
Balkon
Patio
Dakterras
Parkeerplaats
Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Pau 26, Villamartin
Postcode : 03189
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • DE
  • BE
Inmo Investments Real Estate SL
(0034) 966 917 919
Inmo Investments Real Estate SL
Calle Alhambra 18
03189 Orihuela Costa
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.