9 - 11 Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Eerste lijn golf moderne villa’s op de New Golden Mile Estepona

€484.000

Malaga, Spanje

Gegevens
Woning ID : 5989
Prijs : €484.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 4
Badkamers : 0
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Golf
Bebouwde opp. : 0 m²
Perceel opp. : 515 m²
Omschrijving

Gelegen in een golfresort op de New Golden Mile tussen San Pedro en Estepona. Slechts een paar minuten rijden naar de stranden en voorzieningen. 15 minuten naar Estepona en aan de andere kant Puerto Banus en Marbella.nnDeze villa’s zijn zorgvuldig ontworpen om panoramisch uitzicht te hebben van alle kamers in het huis. gebouwd op 3 niveaus en alleen gebruik van de beste materialen. Open plan ontwerp met grote glazen deuren die openen naar uw privé-tuin met zwembad.nn4 slaapkamer villa’s met 3 badkamers. Plot grootte van 515m2, bebouwde woonoppervlakte van 183m2 en 151,25 terras.nnPrijzen beginnen bij € 484.000,- tot € 550.000,-n

Kenmerken
Zwembad
Tuin
Parkeerplaats
Garage
Adres
Land : Spanje
Provincie : Malaga
Plaats : Estepona
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Spanje Specials
+31 35-2082680
Spanje Specials
Teunenmijns 23
3831 PL Laren
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.