4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Apartment Nieuwbouw

€280.000

Malaga, Spanje

Basic Details
Listing ID : 6007
Price : €280.000
Year Built : 2020
Property Type : Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Golf
Square Footage : 85 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

“Gelegen in het bekende en prestigieuze gebied van El Campanario, in de gemeente Estepona en grenzend aan Marbella, een paar minuten van Guadalmina, San Pedro de Alcántara, op slechts 7 km van Puerto Banús, 17 km van Marbella, op 14 km van Estepona of 74 km van Malaga hoofdstad.nnEen strategische locatie die, in termen van de directe omgeving, maakt het uniek, omringd door golfbanen (El Campanario, Atalaya, Guadalmina, El Paraíso, La Quinta, enz.), 1 km van de dichtstbijzijnde stranden, met de elegante en exclusieve Laguna Beach Club of gewoon een paar minuten van het 5-sterren hotels zoals het Kempinsky Hotel en het Villapadierna. En op de voet kunt u genieten van de faciliteiten van Club El Campanario, met zijn spectaculaire Clubhouse, 9-holes golfbaan, tennis en paddle-tennisbanen of in het nabijgelegen Diana Shopping Center vindt u alles wat u nodig heeft, supermarkt, apotheek, kapper, bars, restaurants, etc.nnUitstekende ontwikkeling, met een bewezen track record tegenover de plaats waar ze weer gebouwd in 2011. Grote investering voor zowel de opbrengsten en een uitstekende meerwaarden.”

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Balcony
Patio
Parking : 1
Garage
Address Map
Country : ES
State : Malaga
County : El Paraiso
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Marbella Dream Living
+34 952 76 60 67
Marbella Dream Living
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.