28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Villa Nieuwbouw

€249.900

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 6115
Prijs : €249.900
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Type bouw : Nieuwbouw
Bebouwde opp. : 0 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Op groot perceel met tropische landschapstuin Grote ramen voor veel lichtinval Ruime terrassen met privé-zwembad Volledig ingerichte keuken Vloerverwarming in de badkamers

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Pilar de la Horadada
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Azull
+ 32 0800/99 781
Azull
Verbindingsdok-Westkaai 16
2000
België
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.