8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Vrijstaande vakantiewoning Nieuwbouw

Prijs op aanvraag

Zuid-Afrika

Gegevens
Woning ID : 1055
Prijs : Prijs op aanvraag
Bouwjaar : 0
Woning type : Vrijstaande vakantiewoning
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Bos / natuur
Bebouwde opp. : 167 m²
Perceel opp. : 191 m²
Omschrijving

Zandspruit Bush & Aero Estate beslaat ca. 1.000 hectare ongerepte Afrikaanse ‘bush veld’. Van deze 1000 hectare blijft ca. 650 hectare onaangetast en er wordt slechts 350 hectare ontwikkeld. Kavels in de Bush & Aero Estate bieden spectaculaire uitzichten op de Drakensbergen en/of de (soms droge) rivierbedding.

Op alle huizen zijn richtlijnen voor de architectuur van toepassing wat esthetiek voor de gehele Estate waarborgt en desondanks alle ruimte laat tot individuele ontwerpen. Er zijn drie bouwstijlen toegestaan. De moderne pavilion villa’s hebben een stijl waarbij moderne elementen worden afgewisseld met natuurlijke bouwmaterialen en glas.

Het aantal slaap- en badkamers verschilt per woning. Hetzelfde geldt voor de woonoppervlakte, perceeloppervlakte en prijs. Neem voor meer informatie contact op met Zandspruit Bush & Aero Estate.

Kenmerken
Zwembad
Airconditioning
Tuin
Patio
Parkeerplaats
Adres
Land : Zuid-Afrika
Plaats : Hoedspruit
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • DE
  • BE
Zandspruit Bush & Aero Estate
0183 58 2884
Zandspruit Bush & Aero Estate
Minkeloos 67
4221 ST Hoogblokland
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.