28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

xc25665

€136.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-715887
Prijs : €136.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Type bouw :
Bebouwde opp. : 70 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Op 200m afstand van het zandstrand en 4km van het centrum van Denia treffen we dit appartement aan in een complex met zwembad en lift. De woning biedt 2 slaapkamers, 1 badkamer, wooneetkamer met open keuken en een terras. Inclusief de prijs is een overdekte parkeerplaats.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Denia
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.