28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

cld-1702nb

€148.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-715351
Prijs : €148.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 70 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Splinternieuw appartement in aanbouw, gelegen op de tweede verdieping van een modern complex. De woning telt 2 slaapkamers, 2 badkamers, compleet open keuken en woon/eetkamer met directe toegang naar het balkon. Het gebouw telt in totaal 7 verdiepingen en is voorzien van gemeenschappelijk zwembad en een priv? parkeerplaats voor elke huiseigenaar. In dit complex zijn meerdere woningen beschikbaar, contacteer ons voor meer informatie.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Guardamar
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.