28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Half vrijstaande Luxe Golf Villa in Marbella West te koop

€952.000

Malaga, Spanje

Gegevens
Woning ID : 819-259-00987P
Prijs : €952.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Semi detached villa
Slaapkamers : 4
Badkamers : 3
Type bouw :
Bebouwde opp. : 356 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Deze nieuwe half vrijstaande golf villa met 4 slaapkamers te koop in Marbella is gelegen in de heuvels rond Benahavis, ten westen van Marbella, naast Marbella Golf en de Ruitersport club. Ze biedt een modern design met een Andalusische touch en spectaculair uitzicht over de rondomliggende golfterreinen, de bergen en de Middellandse Zee.

De exclusieve woning in Benahavis te koop heeft 4 slaapkamers, 3 badkamers, volledig uitgeruste keuken met kwaliteitsmeubelen, zonnig terras (87 m2)en solarium (45 m2)met adembenemend panoramisch uitzicht. Het geheel beschikt over een privé tuin (50 m2), air-conditioning, parking en opslagruimte. Indien gewenst, is er een mogelijkheid om een jacuzzi of zwembad te bouwen op het dak, mits extra kost.

Het elegant ontworpen wooncomplex beschikt over verschillende sportfaciliteiten waaronder gyms, verschillende zwembaden voor jong en oud, 2 Tennisvelden en 2 Paddlevelden, en speeltuinen voor kinderen. Alle voorzieningen zoals restaurants, bars, golfterreinen zijn vlakbij. Eigenaars krijgen een exclusief Marbella Club lidmaatschap bij de prijs van het pand inbegrepen.

Puerto Banus ligt op 20 minuten rijden, Marbella stad 25 minuten en Malaga Airport is op 50 minuten. Het gezellige dorpje Benahavis is op slechts 15 minuten rijden.

**Prijzen 4 slaapkamer villa vanaf 952.000 euro (Taxen niet inbegrepen)

Adres
Land : Spanje
Provincie : Malaga
Plaats : Benahavis
Postcode : 29679
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Bemont Marbella
+34 627 19 80 23
Bemont Marbella
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.