28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Villa eerstelijns aan de golf in Marbella Oost te koop

€750.000

Malaga, Spanje

Gegevens
Woning ID : 819-259-01078P
Prijs : €750.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 4
Badkamers : 4
Type bouw :
Bebouwde opp. : 404 m²
Perceel opp. : 930 m²
Omschrijving

Deze villa eerstelijns aan de golf in Marbella te koop is gelegen in La Cala Golf Resort te oosten van Marbella, Spanje. Ze ligt in een mooie natuurlijke omgeving en biedt schitterend uitzicht op de golf.

De prachtige woning in La Cala Golf te koop beschikt over 4 slaapkamers, 4 badkamers, volledig uitgeruste keuken, aangelegde tuin, zwembad, grote overdekte veranda met rechtstreekse toegang tot het terras van waar je kan genieten van het fantastische uitzicht op de golf. Er is ook air-conditioning, open haard, alarmsysteem, bijkeuken en een privé garage.

De mooie villa ligt in een unieke zone, omringd door schitterende golfbanen. Voorzieningen zoals gezellige restaurants, bars, een golfschool, verschillende sportinstallaties en de zandstranden van Marbella Oost zijn vlakbij.

La Cala de Mijas ligt op 20 minuten met de auto, Marbella stad en Puerto Banus op 30 minuten en de luchthaven van Malaga op 35 minuten.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Malaga
Plaats : Mijas Costa
Postcode : 29649
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Bemont Marbella
+34 627 19 80 23
Bemont Marbella
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.