4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Saint Maxime- Cote d 'Azur

€2.000.000

Côte d'Azur, Frankrijk

Basic Details
Listing ID : 1063
Price : €2.000.000
Year Built : 1970
Property Type : Detached
Bedrooms : 5
Bathrooms : 4
Listing Type : Resale
Location: : Sea
Square Footage : 270 m²
Lot Area : 1,600 m²
Property Description

Iets minder mondain dan Saint-Tropez aan de overkant van de baai, is Sainte-Maxime de ideale bestemming voor een familievakantie in Frankrijk. Beschut gelegen aan de prachtige Mediterrane kust biedt Sainte-Maxime genoeg vertier voor het hele gezin. Met 300 zondagen per jaar een heerlijke bestemming voor een zon- en zeevakantie.

Schitterende villa gelegen middenin de “pins parasols” in een leuke residentiële en rustige buurt. Deze charmante villa is volledig gerenoveerd met mooie en kwalitatieve materialen en is volledig gelijkvloers. De woonkamer is ruim, zo’n 30m2 en daaraan grenst de eetkamer.

De villa bestaat vervolgens uit een dressing, een wasruimte, een ligerie, een stockageruimte en een kantoor. De villa heeft 4 slaapkamers en 2 afzonderlijke appartementen. Ideaal voor een familie die veel familie en vrienden wenst te ontvangen. Het zwembad is bovendien verwarmd en u heeft daarvandaan ook een mooi zeezicht! Er kunnen 4 auto’s worden geparkeerd op de parking en 2 in de garage.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Patio
Parking
Address Map
Country : FR
State : Côte d'Azur
County : Sainte-Maxime
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Dop Makelaars
+31 (0)320 264 175
Dop Makelaars
Parlaan 2
8241 BG Lelystad
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.