4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Kavel Nieuwbouw

€337.000

Alicante, Spanje

Basic Details
Listing ID : 1798
Price : €337.000
Year Built : 0
Property Type : Plot
Bedrooms : 3
Bathrooms : 3
Listing Type : New built
Location: : Golf
Square Footage : 0 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Prachtig en exclusief gelegen villa’s met 3 slaapkamers en 3 badkamers. Ruim terras (22m²) en mogelijkheid tot aanleg van een privézwembad. Slechts 4 beschikbaar!

152 m² bebouwde oppervlakte op een plot van 300 m². Gelegen met Roda Golf in de achtertuin. Geniet van de omgeving en de zon.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Immo Linea
0496 799 444
Immo Linea
Landuitstraat 168
9470 Denderleeuw
België
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.