28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Vrijstaand huis met tuin in Brilon Hoppecke

€69.000

Nordrhein-Westfalen, Duitsland

Gegevens
Woning ID : 356-871
Prijs : €69.000
Bouwjaar : 0
Woning type :
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1
Type bouw :
Bebouwde opp. : 113 m²
Perceel opp. : 723 m²
Omschrijving

Een leuk vrijstaand huis in Brilon Hoppecke

Beschrijving
​Het huis ligt in een rustige wijk van het plaatsje Brilon Hoppecke, voor de garage is een parkeerplaats. Het huis is op een schuine helling gebouwd, waardoor de tuin achter het huis ook gedeeltelijk schuin omhoog loopt. U komt het huis binnen via de voordeur met toegang tot de woonkamer, keuken en eetkamer. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er is wat achterstallig onderhoud en de badkamers zijn ietwat gedateerd, maar het huis is zeker de moeite waard om te bekijken en biedt genoeg ruimte voor een heerlijk vakantiehuis in het Sauerland.

​ Omgeving
​Brilon Hoppecke ligt op slechts 15 autominuten van Willingen en 11 minuten van Brilon, een prima uitgangspunt voor winkelen in combinatie met museumbezoek, lekker eten en uitgaan, maar ook de skipistes van Willingen zijn goed te bereiken. Wandelen en mountainbiken in de directe omgeving is geen enkel probleem. 

Bijzonderheden
​Een solide gebouwd huis met gasverwarming (2003), vernieuwde elektrische bedrading (2003) op de begane grond, ingang van de kelder voor de garage. 

Prijsgegevens
Vraagprijs: € 69.000,- k.k.
Kosten koper:
6,5% overdrachtsbelasting
5,95% makelaarsprovisie
1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Adres
Land : Duitsland
Provincie : Nordrhein-Westfalen
Plaats : Brilon-Hoppecke
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Sauerland Makelaar
+31 (0)318 742 073
Sauerland Makelaar
Waldeckerstrasse 17
34508 Willingen Upland
Duitsland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.