28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Provençaalse villa met zwembad en zomerkeuken op 35 minuten van zee

€503.000

Provence, Frankrijk

Gegevens
Woning ID : 27-2582
Prijs : €503.000
Bouwjaar : 1996
Woning type : Villa
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Type bouw :
Bebouwde opp. : 135 m²
Perceel opp. : 8,030 m²
Omschrijving

Charmante Provençaalse villa met zwembad op een natuurlijk, groot terrein van ruim 8.000 m². Gelegen op korte afstand van een verrassend wijnstadje op 35 minuten van zee en het vliegveld van Hyères. Volledig gelijkvloers en met een entree, woonkamer met hoekhaard, open keuken, terras, toilet, 5 slaapkamers en 3 badkamers. Garage en tuinhuisje, zomerkeuken en bron op eigen terrein. Rustige ligging zonder inkijk. Zwembad met ruime terrassen rondom. Goede zonligging op het zuiden.

Adres
Land : Frankrijk
Provincie : Provence
Plaats : omg. Besse-sur-Issole
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
B&D France
05 25 68 44 88
B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081 LB Elburg
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.