6 - 8 oktober 2017  |   Jaarbeurs Utrecht  |  10.00 - 17.00 uur

Appartement in Willemstad Curacao te koop

€299.000

Curacao

Gegevens
Woning ID : 1849
Prijs : €299.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw : Bestaande bouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 0 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Op één van de meest unieke locaties aan het Spaanse Water en slechts 10 minuten rijden van Jan Thiel Baai en 15 minuten van Willemstad vindt u de luxe appartementen van La Maya Beach Resort.

In een prachtige setting met uitzicht op het Spaanse Water vindt u 5 kleinschalige appartementengebouwen die elk zo gesitueerd zijn dat ieder appartement optimale privacy geniet. Tevens beschikt elk appartement over een ruim terras met uitzicht over het zwembad en het Spaanse water. Ieder appartement heeft minimaal 2 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime living van waaruit u direct uw grote terras op stapt én uiteraard eigen parkeergelegenheid.

Hier worden momenteel 5 appartementen aangeboden v.a. € 299.000,-

Kenmerken
Zwembad
Balkon
Parkeerplaats : 1
Adres
Land : Curacao
Plaats : Willemstad
Postcode : Brakkeput Abou 80
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
TerraNova Living
085-3035876
TerraNova Living
Gronausestraat 710
7534 AM Enschede
Curacao
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.