9 - 11 Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Karakteristiek huis

€349.000

Lot, Frankrijk

Gegevens
Woning ID : 27-1958
Prijs : €349.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Karakteristiek huis
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Type bouw :
Bebouwde opp. : 220 m²
Perceel opp. : 10,000 m²
Omschrijving

Gerestaureerd natuurstenen landhuis met toren, gastenverblijf en zwembad op ca. 1 hectare grond. Rustige, landelijke ligging op 2 kilometer van winkelcentrum. Het royale landhuis heeft 220 m² woonoppervlak, grotendeels op één niveau. Indeling begane grond; entree, ruime woonkamer van 50 m² met haard, balkenplafond en 3 openslaande deuren naar overdekt terras aan de zuidzijde, keuken met plavuizen vloer en openslaande deur, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een toilet. Op de verdieping nog een slaapkamer. Het gastenverblijf bevindt zich ook op de verdieping en heeft een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en toilet. Van binnen is het pand enigszins gedateerd. Centrale verwarming (olie), dubbel glas. Fraai zwembad van 12 bij 6 meter, terrassen rondom en met poolhouse. Goede privacy.

Adres
Land : Frankrijk
Provincie : Lot
Plaats : Omg. Cahors /Lot-vallei
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
B&D France
05 25 68 44 88
B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081 LB Elburg
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.