26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Bemont Marbella

Bemont Marbella
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
+34 627 19 80 23

Bedrijfsinformatie

Spreekt Engels
Ja
Spreekt Frans
Ja
Speaks Dutch
Ja
Spreekt Spaans
Ja
Bemont Marbella
Vele mensen dromen van een eigen vakantiehuis in de regio van Marbella, maar het kopen van een woning in het buitenland kan vanwege de taal en lokale wetten zeer complex zijn. Gelukkig heeft Bemont een uitgebreide kennis van de lokale markt en maakt ze deel uit van een netwerk van de meest toonaangevende vastgoedmakelaars. Dankzij deze focus kunnen wij de best mogelijke service aan onze klanten aanbieden.Bemont hecht veel belang aan een persoonlijke dienstverlening zowel voor, tijdens als na de aankoop. Zodra u hebt gekocht kunnen wij u helpen tijdens de verbouwingswerken en inrichting van uw nieuwe huis te Marbella. De communicatie met onze klanten kan verlopen in het Frans, Nederlands, Engels en Spaans.Wij zullen u graag begeleiden tijdens deze spannende reis naar uw nieuwe droomhuis onder de zon.

Contact

Wij zijn aanwezig op de volgende beurzen:

  • NL
  • BE
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Town house

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
€310.000

Prestigieuse luxe villa off plan te koop in Los Flamingos Golf, Marbella West

Malaga, Spanje

5Slaapkamer
8Badkamer
13Picture
Dit modern vastgoed te koop is gelegen in de Los Flamingos Golf ten westen van Marbella. Deze villa is een eersteklas flexibel designontwerp met een exclusieve ligging vlak bij Golfparken, de Middellandse Zee en het Hotel Villapadierna.
€3.700.000

Modern gelijkvloers appartement te koop in Marbella West

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
8Picture
Dit 2 slaapkamer appartement te koop is gelegen in de New Golden Mile in Estepona, ten westen van Marbella. Het biedt een prachtig design met royale open leefruimtes in een fantastisch luxueus wooncomplex vlak bij vooraanstaande golfclubs en alle voorzieningen.
€349.000

Gloednieuw modern appartement te koop in Estepona, Marbella West

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Dit modern appartement te koop is gelegen in de New Golden Mile in Estepona, ten westen van Marbella. Het biedt een stijlvolle architectuur en is gelegen in een prachtig wooncomplex met zwembad, fitnesszaal en spa vlak bij een golfclub en op een korte rit van de zee.
€454.000

Modern penthouse met zeezicht te koop in Estepona, Marbella West

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Dit penthouse te koop is gelegen in Estepona, ten westen van Marbella, Spanje. Het biedt een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en de omgevende golfparken. Het beschikt over 2 slaapkamers, 2 badkamers, een volledig ingerichte keuken, een zonneterras met eigen zwembad en zicht op zee.
€598.000

3 slaapkamer gelijkvloers appartement te koop in Estepona, Marbella West, Spanje

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
Dit vastgoed te koop is gelegen in de New Golden Mile in Estepona, ten westen van Marbella. Het biedt een ongelooflijk modern design in een prachtige omgeving vlak bij vooraanstaande golfclubs.
€660.000

Nieuw stijlvol appartement te koop in Benahavis, Marbella West

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Dit gloednieuw appartement te koop is gelegen aan de Los Arqueros Golf Resort in Benahavis, Marbella West, Spanje. Het vastgoed biedt een sublieme en smaakvolle design inrichting en is gelegen in een prachtig golfgebied.
€395.600

Stijlvol gelijkvloers appartement te koop in Marbella West, Spanje

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
12Picture
Dit golf appartement te koop is gelegen in Benahavis ten westen van Marbella, Spanje. Het vastgoed is modern en smaakvol ingericht en is gelegen in een prachtige rustige residentiële zone in de buurt van vele golfbanen en vlak bij het strand.
€434.700

Gloednieuw stijlvol appartement te koop in Marbella West

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
10Picture
Dit elegant vastgoed te koop is gelegen in nabij de Los Arqueros Golf Resort in Benahavis, Marbella West, Spanje. Het geniet een panoramisch uitzicht en is stijlvol en modern gebouwd op een prachtige locatie.
€568.100

Gelijkvloers 3 slaapkamer golf appartement te koop in Marbella West, Spanje

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
12Picture
Dit elegant vastgoed te koop is gelegen in een rustige residentiële golf omgeving in Benahavis, Marbella West, Spanje.
€624.900

Gloednieuw trendy penthouse te koop in Benahavis, Marbella West

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
12Picture
Dit elegant vastgoed te koop is gelegen in een rustige residentiële golf omgeving in Benahavis, Marbella West, Spanje. Het geniet een panoramisch uitzicht op de zee en op de golf en is ingericht met smaakvolle design.
€773.000

Luxueuze villa op plan te koop in Benahavis, Marbella West, Spanje

Malaga, Spanje

4Slaapkamer
4Badkamer
4Picture
Dit subliem en smaakvol vastgoed te koop is gelegen in Benahavis, Marbella West, Spanje. De villa biedt een unieke design inrichting met elegante open vertrekken en een prachtige ligging.
€3.000.000

2 slaapkamer appartement met fantastisch berg uitzicht te koop in Marbella

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
16Picture
Dit fantastisch appartement te koop is gelegen in Nueva Andalucia, Marbella. Het biedt een middellandse en moderne stijl in het magnifiek residentieel gebied van Nueva Andalucia, naast Puerto Banus.
€349.000

Exclusieve villa met panoramisch zicht te koop in Los Flamingos Golf, Marbella West

Malaga, Spanje

7Slaapkamer
7Badkamer
10Picture
Deze moderne luxueuze villa op plan ligt in de Los Flamingos Golf ten westen van Marbella, Spanje. De eigendom geniet een uniek design met prachtige uitzichten op berg en zee alsook een uitstekende ligging in de Golf Valley.
€3.100.000

Luxueuse golf villa op plan met zicht op zee te koop in Marbella West

Malaga, Spanje

7Slaapkamer
7Badkamer
10Picture
Deze moderne eigendom te koop aangeboden, ligt in de Los Flamingos Golf ten westen van Marbella, Spanje. Het biedt een uitstekend panoramisch uitzicht op de zee en op de golf en een elegante design inrichting.
€2.200.000

Moderne 3 slaapkamer villa te koop in Marbella East, Costa del Sol

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
5Picture
Deze luxe villa is gelegen in het oostelijk deel van Marbella aan de Costa del Sol, Spanje. Dit gloednieuw vastgoed biedt comfort en design in een rustige woonwijk aan de Middellandse Zee.
€700.000

Gloednieuw modern huis met zeezicht te koop in Marbella Oost

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
9Picture
Dit moderne woonhuis te koop ligt in een gloednieuw eerstelijns complex aan de Cabopino Golf Club, ten oosten van Marbella, Spanje.
€650.000

Half vrijstaande eerstelijns villa aan de golf met panoramisch zeezicht te koop in Marbella Oost, Costa del Sol

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
10Picture
Dit moderne vastgoed te koop is gelegen in Cabopino Golf, ten oosten van Marbella, Spanje. De half vrijstaande villa biedt een elegant design en fantastisch uitzichten op de zee en op de golf.
€772.500

3 Slaapkamer nieuwbouw villa met zeezicht te koop in Cabopino, Marbella Oost

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
7Picture
Deze exclusieve villa te koop is gelegen in Cabopino Golf, ten oosten van Marbella, Spanje. Het biedt een modern architectuurontwerp en een fantastische ligging vlakbij de golfbaan.
€1.200.000

Moderne off plan villa te koop in La Cala de Mijas, Marbella Oost

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
Deze gloednieuwe villa te koop is gelegen in La Cala de Mijas, ten oosten van Marbella. Dit vastgoed biedt een smaakvolle design inrichting, comfort, privacy en een uitstekende ligging. Het is mogelijk om te kiezen uit meerdere ontwerpen en stijlen in samenwerking met de architect.
€745.000

Gloednieuw penthouse te koop in Marbella Oost, Spanje

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
12Picture
Dit nieuwbouw penthouse te koop is gelegen in La Cala de Mijas, ten oosten van Marbella, Spanje. Het biedt comfort en privacy in een modern design met een aangename openlucht inrichting.
€610.100

Modern appartement op wandelafstand van het strand te koop in La Cala de Mijas, Marbella Oost

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
12Picture
Dit gloednieuw appartement is gelegen in La Cala de Mijas, ten oosten van Marbella, Spanje. Het vastgoed biedt een stijlvolle ontwerp op een fantastische locatie vlak bij mooie stranden en vele golfbanen.
€586.200

Modern gelijkvloers appartement met 4 slaapkamers te koop in La Cala de Mijas, Marbella Oost

Malaga, Spanje

4Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Dit fantastisch vastgoed te koop is gelegen in La Cala de Mijas, ten oosten van Marbella, Spanje. Het appartement biedt een uitstekende ligging vlakbij de golfclubs en op wandelafstand van het strand.
€406.700

Modern 2 slaapkamer appartement te koop in Marbella Oost, Spanje

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
12Picture
Dit modern vastgoed te koop is gelegen in La Cala de Mijas, ten oosten van Marbella, Spanje. Het biedt comfort en een elegante inrichting op een charmante locatie vlak bij golfclubs en op wandelafstand van het strand.
€319.900
430 ResultatenResultaten per pagina
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.