Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Orange Villas

Orange Villas
Ctra. Moraira Calpe
03724 Moraira
Spanje
+31(0)40-2481150 - +

Bedrijfsinformatie

Orange Villas
Bij Orange Villas beschikken wij over een team van professionele makelaars. Orange Villas is een officieel gediplomeerd makelaarskantoor, inclusief een officiële taxateur o.z.. Wij zijn lid van diverse nationale en internationale beroepsorganisaties met de daarbij behorende regelgeving en gedragscodes. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de aan- en verkoop van onroerend goed, zowel in de nieuwbouw als de bestaande bouw. Onze medewerkers kunnen u in uw eigen taal begeleiden en ook bij het tot stand komen van een overeenkomst, zullen contracten altijd in uw eigen taal toegelicht c.q. vertaald zijn. Wij werken nauw samen met een advocatenkantoor, waar ook een Nederlandse jurist werkt, die ervoor zorgt dat alle juridische zaken rond het aanschaffen van een woning in Spanje, geheel voor u worden uitgezocht en worden toegelicht. De advocaat zal ook de overdracht bij de notaris voorbereiden en hierbij aanwezig zijn, zodat alles op een correcte wijze wordt afgehandeld. Kortom, als u graag met zekerheid en een gerust hart uw woning wilt verkopen of kopen, geeft Orange Villas u alle garanties voor een professionele en plezierige transactie. P.S. Orange Villas staat zeer hoog aangeschreven. Onze cliënten hebben alle vrijheid om contact op te nemen met diverse instanties om onafhankelijke informatie over onze organisatie na te gaan. U kunt navraag doen bij o.a. het notariskantoor in onze gemeente, de diverse advocatenkantoren actief in ons werkgebied, het stadhuis, de CEI, GIPE, de Sabadell bank en de Nederlandse business club Costa Blanca.

Contact

Wij zijn aanwezig op de volgende beurzen:

 • NL
Sorteer opties
 • Woning ID
 • Prijs
 • Datum
 • Random
Grid
List
Kaart

Vakantiewoning Costa Blanca

Alicante, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
2Parkeerplaats
4Picture
Modern design villa (320m2) te bouwen op een perceel (1000m2) op korte afstand van het dorp Moraira.
€795.000

Vakantiewoning in Vista del Valle

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
4Picture
Moderne design villa te bouwen op een grondstuk in Vista del Valle, op slechts 200 meter afstand van de tennisclub in Sol Park en 1500 meter van het dorp.
€535.000

Luxe villa op zee La Viña

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
2Parkeerplaats
8Picture
Luxe villa in aanbouw met prachtig 180 graden uitzicht op zee gelegen in La Viña. De entree is op de 2e verdieping met een dubbele parking, naar woonverdieping met trap of lift.
€795.000

Moderne villa met uizicht

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
2Parkeerplaats
8Picture
Moderne villa, gereed in 2016, op slechts 700 meter afstand van het strand van La Fustera, tussen Moraira en Calpe. Mooie open uitzichten en iets zeezicht.
€560.000

Villa met 3 slaapkamers in Costa Blanca te koop

Alicante, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
10Picture
Moderne villa in aanbouw voorzien van airco en vloerverwarming en afgewerkt met hoogwaardige materialen.
€695.000
  5 ResultatenResultaten per pagina
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.