Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Spaanse Droomhuizen

Spaanse Droomhuizen
Valencia
Spanje
0034 963218834

Bedrijfsinformatie

Rechtsvorm
SL
BIV
Ja
Spreekt Engels
Ja
Spreekt Duits
Ja
Speaks Dutch
Ja
Spreekt Spaans
Ja
Spaanse Droomhuizen
Spaanse Droomhuizen (onderdeel van Dream Properties International) is uw Nederlandstalige partner bij het vinden van uw droomhuis in Spanje! Wij zoeken en vinden het droomhuis dat voldoet aan al uw wensen via ons betrouwbare partner-netwerk. Gegarandeerd…. en zonder kosten en in héél Spanje!

Met onze jarenlange ervaring en een groot partnernetwerk in heel Spanje begeleiden wij u in het hele proces. Kortom, wij zullen er alles aan doen uw verblijf in Spanje zo zonnig mogelijk te maken.

Bij Spaanse Droomhuizen kiest u voor:

- een persoonlijk adviseur ter plekke
- begeleiding van A tot Z in uw eigen taal
- een betrouwbaar makelaarsnetwerk met keuze uit duizenden huizen in heel Spanje;
- gratis persoonlijke zoekservice
- het beste aanbod met de laagste prijs garantie;
- een onafhankelijke en betrouwbare organisatie.

Onze belofte aan onze klanten is een open en eerlijke benadering en u persoonlijk te helpen bij uw zoektocht naar uw droomhuis in Spanje. Deze op maat service kost u niets extra´s!
Neem nu contact met ons op zodat wij u kunnen begeleiden vanaf de eerste oriëntatie tot en met de aankoop (en zelfs daarna!). Kijk voor een selectie van het aanbod op www.spaansedroomhuizen.com.

Contact

Wij zijn aanwezig op de volgende beurzen:

 • NL
 • BE
Sorteer opties
 • Woning ID
 • Prijs
 • Datum
 • Random
Grid
List
Kaart

Dé deal aan de Costa del Sol voor een 2e woning!

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
1Parkeerplaats
8Picture
Dit is hét project waar iedereen aan de Costa del Sol momenteel over praat: Higueron West is een schitterende nieuwbouw residentie, rustig gelegen op de groene hellingen van de Costa del Sol met zicht op de kustlijn van Fuengirola.
€289.000

Ideaal voor de verhuur! Nieuwe appartementen aan de Costa del Sol vanaf 97.000 euro!

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Fantastisch nieuwbouwproject aan de golfbaan van Estepona. Op slechts enkele minuten rijden van de populaire badplaats Estepona kunt u nu een 2 slaapkamer/2 badkamer appartement kopen voor minder dan 100.000 euro.
€97.000

Spectaculair nieuwbouwproject - Estepona - Costa del Sol

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
2Parkeerplaats
11Picture
The Edge is een bijzonder nieuwbouwproject met 68 appartementen & penthouses en 3 magnifieke villa´s op een zéér bijzondere locatie: direct aan het strand van Estepona aan de Costa del Sol! nnHer resort is van alle luxe voorzien zoals zwembaden, grote tuinen, fitnessruimtes etc.
€485.000

Nieuwbouwproject Benalmadena vlakbij golf en strand!

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
2Parkeerplaats
7Picture
Horizonte Benalmadena: een nieuwbouwproject in een rustige sfeer gelegen maar vlakbij een golf court, supermarkten, restaurants en een gezellige haven op slechts 10 minuten rijden van de luchthaven van Malaga.
€159.000
  4 ResultatenResultaten per pagina
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.