4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Nieuws

vakantiehuis in hongarije

Een vakantiehuis in Hongarije… dat is puur genieten

Denkt u aan het kopen van een tweede huis? Kijk dan eens rond in Hongarije! Met haar verschillende landschappen, culturele hotspots, culinaire hoogstandjes en de vele mogelijkheden voor recreatie, is dit echt the place to be. De hoofdstad Boedapest wordt gezien als één van de mooiste steden van Europa en bruist van de energie.

Hongarije heeft veel ongerepte natuur met grote laagvlaktes in het Oosten tot woeste bergen en rivieren in het Noorden. Het mooie, vlakkere landschap langs de Donau kent vele tinten groen en het Zuidwesten bestaat uit glooiende heuvels. Het Balatonmeer is een geliefde plek voor zowel locals als bezoekers. Hongarije heeft een heerlijk landklimaat: warme, lange zomers en winters die nog echt koud kunnen zijn. Ziet u zichzelf al zitten op een terrasje onder het genot van een heerlijke Hongaarse wijn? Met volle teugen genietend van het leven?

The place to be!

Het leven in Hongarije lijkt eigenlijk wel één doorlopende vakantie. Met alles wat het land te bieden heeft, komt Hongarije ook steeds meer in de picture bij jong en oud. Boedapest heeft een rijke geschiedenis en staat bekend om haar twee stadsdelen – Buda en Pest – die op natuurlijke wijze in elkaar vloeien en de stad een ongekend karakter geven. Maar ook buiten Boedapest is het leven gevarieerd en zeer de moeite waard: hier houdt men nog vast aan oude tradities, cultuur en klederdrachten. De bevolking is al net zo gevarieerd: in Hongarije wonen veel expats en de lokale bevolking is gastvrij en vriendelijk en iedereen staat voor elkaar klaar. Veel Hongaren spreken goed Engels en door de vele expats hoor je er talen uit alle windstreken. Een nieuw sociaal leven bouw je hier snel op.

Ook in financieel opzicht is Hongarije ‘een winner’: het dagelijks leven is zeer goed betaalbaar, zeker ten opzichte van de prijzen in Nederland. En voor gepensioneerden uit Nederland zijn er zelfs nog extra voordelen. De kans dat u over uw Nederlandse pensioen geen inkomstenbelasting betaalt is namelijk groot. De prijzen van onroerend goed liggen laag. Maar zullen naar alle verwachting de komende jaren verder stijgen. Dit betekent dat wie nu koopt, daar straks veel profijt van heeft. Dit maakt een aankoop van een tweede huis erg interessant. De medische zorg staat overigens op een hoog peil. Er zijn korte wachttijden en goede medische voorzieningen.

Zo dichtbij, maar toch compleet anders

Hongarije is zeer goed bereikbaar: slechts twee uur vliegen van Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven en ook met de trein ben je snel in de hoofdstad. Vanuit Boedapest naar Wenen gaat ook makkelijk: in slechts drie uur ben je met de trein in het centrum van de Oostenrijkse hoofdstad en ook via de snelweg kun je veilig en snel alle kanten op. Hongarije heeft een groeiende economie, stabiele politieke vooruitzichten en is een van de veiligste landen in Europa.

Breng eens een bezoek aan Hongarije en ervaar zelf wat voor moois het land te bieden heeft.

Hongarije … een droom die uitkomt!

Bron: Grapehill Resort & Residences

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.